Kevät tulee kovaa vauhtia ja saa aikaan ihmisissä kummaa energisyyttä. Monelle tuttu juttu on painonpudotus ja ruokavalion tarkkailu. Aloitetaan uusi kuntoiluharrastus. Itselleni kevät ja tuo kaikki edellämainittu tarkoittaa enemmänkin sisäistä paniikkia, joka on pääsemässä valloilleen. Tajuan ahdistunein mielin, etten ehkä mahdukaan edellisten vuosien kesämekkoihin (jotkut jopa vuodelta 98..) ja bikineissäkin olisi kiva ottaa aurinkoa.
Asiaa tarkemmin ja syvällisemmin miettien monelle tulee mieleen ruoka..... Kuka haluaa syödä kuukausitolkulla säilyke ananasta, raejuustoa, rahkaa ja rouskutella työpaikan ruokalan tylsää salaattia?? -Ei kai kukaan.
Monien tuttujen ja Ystävieni toiveesta olen luvannut antaa vinkkejä ruokavalion keventämisestä. Pikkuhiljaa jokainen voisi siirtyä pysyvästi tuoreempaan, terveellisempään ja ehdottomasti myös maukkaampaan ruokavalioon!
En aio tuputtaa kenellekään terveyttä ja kasvisten tärkeyttä, vaikka asia kiistatta näin on. Päätöksen siitä mitä ihmiset suuhunsa laittavat, he kuitenkin tekevät itse!!
Tämä ensimmäinen resepti on todella nopea valmistaa, sekä varmasti arkipäiväinen, helppo ja mukava aloitus uudelle kevyemmälle keväälle.
Energistä ja mukavaa kevään odotusta kaikille!
-Hanna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti