perjantai 28. helmikuuta 2014

Rapsakka Salaatti

Pala Kiinankaalia
Kurkkua
Tomaattia
Vihreää Paprikaa

Tillikastike:
1 nippu Tilliä
½dl Biancakastiketta
(tai omenaviini etikkaa, käytä silloin hieman vähemmän)
½tl suolaa
1tl sokeria

Leikkaa kurkku pitkittäis suunnassa ja poista siemenet. Leikkaa tomaatit puoliksi, poista kanta ja siemenet.
Pilko halutunlaisiin paloihin. Pilko paprika ja kiinankaali. Valitse mielummin  kiinankaalin kaaliosaa.

Laita kulhoon ja laita samaan kulhoon kaikki Tillikastikkeen aineet.
Sekoita ja tarkista maku.
Anna maustua jääkaapissa kelmun tai kannen alla n.10 minuuttia.
Tarjoile!


Vinkki:

Tämä on erinomainen salaatti Piknik-koriin, evääksi töihin tai kesäiselle uimaretkelle. (Ei nahistu!!)

Jos haluat tuunata salaattia voit laittaa joukkoon Tonnikalaa, Lohta tai Broileria.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti