Miksi sika, siis possu on nykyään jotenkin aliarvostettua ruokaa? Vai tuntuuko se vain siltä?
Itsellenikin tulee ensimmäisenä mieleen Nalle Puhin suloinen vaaleanpunainen ystävä. Toisaalta mieleeni tulee "kuvottava" haju lapsuudestani, kun "pääsin" vierailemaan sikalassa. Itsekin meinasin ryvetä karsinan pohjalla kun Iso karju karjaisi, isäni ystävälliseen käden heilautukseen. Mieleeni tulee myös nuoruusvuodet ja Eppujen, Kakskytä vuotta ja Sikana, sekä Juicen legendaarinen Sika.
Nykyään joulupöytiä koristaa kalkkuna ja vanha kunnon Joulupöydän kunkku on joutunut väistymään kaikenmaailman trendien tieltä.
Tosiasia on kuitenkin se, että suussani on tuo ihana, suorastaan huumaava, Mummin tekemän "läskisoosin" maku. Siispä uhmaankin kaikkia trendejä ja neuvon myös teille Sikahyvän Sikasoosin valmistamisen.
Ei muutakuin kokeilemaan ja ääntä kohti.
-Hanna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti