1 Sipuli
2 Valkosipulinkynttä
2 prk Tomaattimurskaa
n.6 dl Vettä
2 Kasvisliemikuutiota
4 viipaletta Vaaleaa- tai sekaleipää
2 tl Paprikajauhetta
1 tl Suolaa
1 tl rouhittua Mustapippuria
n.1 rkl Sokeria
½ pakettia Paprika Koskenlaskijaa
2 tl kuivattua Meiramia
Kuullota sipuli ja hienonnettu valkosipuli kattilassa.
Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutiot, paprika, suola, pippuri ja sokeri, sekä veitsellä pieneksi pilkottu leipä. (Poistin leipäviipaleista kuoren, mutta ei ole pakollista.) Anna porista puoli tuntia.
Lisää juusto ja meirami. Poraa tasaiseksi sauvasekoittimella.
Tarkista maku. Voit halutessasi ripotella keiton pinnalle tuoretta persiljaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti