![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3npybkOOkksp4D09cjt5i5xp7ydB9xdF9s-RBJbAfEp9KTSJVxEY7rhVBOT_YumwjwblD_RHpmL67lPAiCtAQ3f4v1FUDUGBdodFq-X9ScOECVqtOOrO6S6PDrmf9_atQ1LKeTwRvzOg/s1600/uunikasvikset.jpg)
2 Rosamunda perunaa
1 Punasipuli
½ punainen Paprika
1 pieni Kesäkurpitsa
Oliiviöljyä
Paprikajauhetta
Suolaa
Aaria Mausteiden, Garlic Supremeä (sisältää kuivaa valkosipulirouhetta, paprikaa ja jalopenoa)
Pilko kasvikset reilun kokoisiksi paloiksi ja sekoita öljy ja mausteet joukkoon. Laita voideltuun uunivuokaan.
Paista uunissa 200 asteessa n.45 minuuttia.
Tämä on hyvä lisäke lihalle, kanalle ja kalalle.
![]() |
Meillä kasvislisäke tarjottiin porsaan ulkofile pihvin kanssa. |
Oih, herkullisen näköinen annos. Mitä kastiketta sulla on tossa annoksessa, koska tota syödään meillä ehkä viikonloppuna.....
VastaaPoistaMoi Lissu!
VastaaPoistaMulla on tossa kermakastike joka on maustettu sinapilla. Itse ajattelin, että pippurikastike turhaan peittäisi kasvisten ja lihan maun. Ja noissa kasviksissa onkin makua, joten joku aika perus on hyvä.
Kerrohan sitten miltä maistui :)