Majoneesi:
2dl Öljyä
2 Kananmunan keltuaista
1 tl Sitruunan mehua
½ tl Yrttisuolaa tai Suolaa
1 tl Sinappia
1 tl Sokeria
Yhdistä ja sekoita kaikki muut aineet paitsi öljy.
Lisää öljy vähitellen ohuena nauhana, voimakkaasti sekoittaen.
Lisää majoneesin joukkoon:
½-1 prk Kermaviiliä
2 rkl hienonnettua Persiljaa
2 rkl hienonnettua Ruohosipulia
1 Maustekurkku
1 rkl Kapriksia
Pilko maustekurkku-"pötkö" pieniksi kuutioiksi ja pilko kaprikset myös pieneksi.
Sekoita kaikki ainekset majoneesin joukkoon ja tarkista maku.
Anna maustua ainakin 5 minuuttia ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti