perjantai 7. maaliskuuta 2014

Hannan Remoulade

Majoneesi:

2dl Öljyä
2 Kananmunan keltuaista
1 tl Sitruunan mehua
½ tl Yrttisuolaa tai Suolaa
1 tl Sinappia
1 tl Sokeria


Yhdistä ja sekoita kaikki muut aineet paitsi öljy.
Lisää öljy vähitellen ohuena nauhana, voimakkaasti sekoittaen.

Lisää majoneesin joukkoon:

½-1 prk Kermaviiliä
2 rkl hienonnettua Persiljaa
2 rkl hienonnettua Ruohosipulia
1 Maustekurkku
1 rkl Kapriksia

Pilko maustekurkku-"pötkö" pieniksi kuutioiksi ja pilko kaprikset myös pieneksi.
Sekoita kaikki ainekset majoneesin joukkoon ja tarkista maku.

Anna maustua ainakin 5 minuuttia ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti