tiistai 25. maaliskuuta 2014

Pekoni-Sipuli-Sienipaistos

Tämä toimii lisukkeena esimerkiksi maksaruokien ja makkaran kanssa. Herkkusienet voi halutessaan jättää pois.

 
2 Sipulia
1 pkt Pekonia
3-4 Herkkusientä
n.2 rkl Voita tai Margariinia
1 tl Sokeria
1 tl Mustapippuria rouhittuna
2 rkl Soijaa
n.1 rkl Sinappia
1 dl Kermaa


Pilko sipuli, pekoni ja herkkusienet.
Laita rasva kuumenemaan paistinpannulle. Kun pannu on kuuma lisää sipulit ja sokeri. Kuullota sipulia hetki pannulla. Lisää pekonit ja kuumenna, kunnes pekoni on kauniin väristä.
Lisää sienet, pippuri, soija ja sinappi. Pyörittele sekaisin.
Laita joukkoon lopuksi kerma ja keitä kasaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti