5:lle
200 g Jättikatkaravun pyrstöjä
n.½ nippua Kevätsipulia
½ Sipuli
Oliiviöljyä
½ tl Sokeria
½ tl Kurkumaa tai Sahramia (jos käytät sahramia, laita vain pienen pieni ripaus, ei koko pussia.)
1 tl Mustapippuria rouhittuna
n.2 tl Suolaa
n.2 rkl Vehnäjauhoja
1 dl Valkoviiniä
3 rkl Sitruunamehua
½ Kalaliemikuutio
1 tl kuivaa Tilliä (voit käyttää myös tuoretta)
3 dl Vettä
2 dl Kermaa
Pilko sipuli ja kevätsipuli pieneksi. Kuullota ne oliiviöljyssä. Lisää tässä vaiheessa joukkoon sokeri, kurkuma, mustapippuri ja suola.
Lisää vehnäjauhot ja sekoita. (Voit laittaa tässä vaiheessa nokareen voita sekaan.)
Lisää valkoviini, sitruunamehu, liemikuutio ja vesi. Sekoita tasaiseksi ja anna kastikkeen kiehua.
Lopuksi lisää tilli, kerma ja katkaravut (jos käytät jäisiä, sulata ravut ensin). Anna porista vielä hetki älä keitä.
Tarkista maku.
Tarjoile tuorepastan tai spaghetin kanssa.
Nami, nami.. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti